Ana Llanes – bulería de Jerez – maandelijkse workshops op zondag

Ana Llanes – bulería de Jerez – zondag – intensieve workshop.

Nieuwe data vanaf september 2020 worden later bekend gemaakt! Wil je als eerste de data weten, stuur hier een mail met melding van je interesse.

Na het succes van de vorige workshops Bulerías komt Ana Llanes terug met nieuw materiaal en herhaling van de basis.
De beginnersles wordt gegeven door Martine.

Je kan elke workshop los volgen.
Afhankelijk van de samenstelling van de groep geeft Ana nieuw materiaal of werkt ze het aangeleerde materiaal van de bulería verder uit.
Ana komt één keer per maand naar Kunstencentrum Kaleidoscoop, wat je de mogelijkheid geeft om op een structurele manier de bulería onder de knie te krijgen.

Wil je graag instromen in de lessen, maar heb je misschien nog niet zo veel ervaring met de bulería de Jerez, neem dan contact op.
Er zijn verschillende mogelijkheden om de basisprincipes van Ana bij te spijkeren zodat je volop kan genieten van de workshops van Ana.
Wil je dit ook graag leren maar heb je nog wat moeite met de terminologie of de basispassen, dan kan je terecht bij Martine.

bulería de Jerez theorie

Intensieve workshop bulería de Jerez.

Bulería is een verzamelnaam voor een flamenco dansstijl afkomstig uit Jerez de la Frontera. In deze Zuid-Spaanse stad hangen de geur van sherryvaten en het ritmisch geklap van de bulería in de straten.  De bulería heeft een heel eigen ritme en enkele kenmerkende basispassen. Doe mee aan de workshop en leer er alles (of althans meer) van.

Ana Llanes bulería de Jerez

zondag – bulería de Jerez

Kleine groepen, meld je tijdig aan om zeker te zijn van je plekje!
Apúntate para garantizar tu sitio, grupo reducido!

10.00u – 13.00u: bulería

Corona up-date: we houden ons strikt aan de maatregelen zoals die opgegeven zijn om verspreiding van Corona te beperken. Maximum aantal aanmeldingen per workshop is 9 personen.

prijs :   50 €*/workshop

* 5 € korting voor leerlingen wekelijkse les

button-inschrijven3