Ana Llanes – bulería de Jerez – zondag 13 september 2020

Ana Llanes – zondag 13 september – intensieve workshop.

Na het succes van de vorige workshops Bulerías komt Ana Llanes terug met nieuw materiaal en herhaling van de basis.
De beginnersles wordt gegeven door Martine.

Je kan elke workshop los volgen.
Afhankelijk van de samenstelling van de groep geeft Ana nieuw materiaal of werkt ze het aangeleerde materiaal van de bulería verder uit.
Ana komt één keer per maand naar Kunstencentrum Kaleidoscoop, wat je de mogelijkheid geeft om op een structurele manier de bulería onder de knie te krijgen.

Wil je graag instromen in de lessen, maar heb je misschien nog niet zo veel ervaring met de bulería de Jerez, neem dan contact op.
Er zijn verschillende mogelijkheden om de basisprincipes van Ana bij te spijkeren zodat je volop kan genieten van de workshops van Ana.
Wil je dit ook graag leren maar heb je nog wat moeite met de terminologie of de basispassen, dan kan je terecht bij Martine.

bulería de Jerez theorie

Intensieve workshop bulería de Jerez.

Bulería is een verzamelnaam voor een flamenco dansstijl afkomstig uit Jerez de la Frontera. In deze Zuid-Spaanse stad hangen de geur van sherryvaten en het ritmisch geklap van de bulería in de straten.  De bulería heeft een heel eigen ritme en enkele kenmerkende basispassen. Doe mee aan de workshop en leer er alles (of althans meer) van.

Ana Llanes bulería de Jerez

zondag 13 september 2020
10.00u – 13.00u

Volgende data:
zondag 18 oktober
zondag 29 november
zondag 20 december

Kleine groepen, meld je tijdig aan om zeker te zijn van je plekje!
Apúntate para garantizar tu sitio, grupo reducido!

Corona up-date: we houden ons strikt aan de maatregelen zoals die opgegeven zijn om verspreiding van Corona te beperken. Maximum aantal aanmeldingen per workshop is 9 personen.

prijs :   50 €*/workshop

button-inschrijven3