Flamenco leren seizoen 2020-2021

wekelijkse lessen

In september start ik  opnieuw  met de wekelijkse lessen flamenco.

In mijn lessen kan je terecht voor lichaamsbewustzijn, sierlijke handbewegingen, krachtig voetenwerk, ritmische uitdagingen en leuke passencombinaties. Voor wie houdt van dansen, zich wil ontspannen en tegelijkertijd met lichaamsbeweging bezig wil zijn.
Een passie voor Spanje is meegenomen, maar niet noodzakelijk.
Naast de wekelijkse lessen zijn er ook regelmatig workshops met gastdocenten en één keer per jaar is er een workshop in Spanje tijdens het flamencofestival.

De lessen zijn omwille van de Coronamaatregelen verplaatst naar een  nieuwe locatie, Danszaal Sporthaven in Mortsel. Dit is een mooie, ruime danszaal met een ideale houten vloer en zicht op groen. Er is voldoende verluchting en de locatie is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto, de fiets als het openbaar vervoer.  Er is een grote parking.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lesrooster:

Maandag 18.00u – 19.00u : beginners
Maandag 19.00u – 20.15u : middengroep
Maandag 20.15u – 21.45u : gevorderden 

Corona up-date: we houden ons strikt aan de maatregelen zoals die opgegeven zijn om verspreiding van Covid-19 te beperken. Maximum aantal aanmeldingen per workshop is 9 personen.

Informatie en inschrijving:
Vul vrijblijvend het contactformulier in voor meer informatie, vergeet niet je telefoonnummer te vermelden.
Inschrijven kan hieronder.
Je ontvangt daarop per mail een bevestiging van ontvangst en bij inschrijving een verzoek tot het betalen van een voorschot.