3 tot 6 juli 2019 flamenco zomerworkshop in Zuid-Spanje met Charo Cruz

Unieke flamenco workshop vlakbij de mooiste stranden, een ideale flamenco-zomerstage!

 

 

 

 

Convivencia flamenca – flamenco vakantie –  
eSpacio Silvestre – La Muela – vlakbij de mooiste stranden van Cádiz

4 dagen les  van een bijzonder inspirerende docent!

Leer je graag meer dan enkel choreografie?
Snak je in de zomer naar verkoeling  onder het groene loof of op het strand?
Dan is dit echt wat voor jou!

 

 

foto: Jesús Churrete

 

Dompel je onder in een artistiek, creatief proces. Met daarnaast ook ruimte voor zon, zee en strand, paardrijden, surfen, etc. Door de nabijgelegen waterbron van Santa Lucia is La Muela een groene oase met schitterende natuur.

Ontdek de artistieke omgeving van eSpacio Silvestre in La Muela, ver van alle toeristische drukte en toch dichtbij flamencosteden zoals Cadiz en Jerez.

 

Docent: Charo Cruz    
Charo Cruz is geboren in Cádiz en begon op jonge leeftijd haar opleiding bij Matilde Corral en Mario Maya. Ze danste in het gezelschap van Mario Maya, Cristina Hoyos en Manuela Carrasco. Ze deelde het podium met Javier Latorre, Eva La Yerbabuena, Israel Galvan e.a.

Van de leerlingen die bij Charo een opleiding genoten zijn velen bij een compagnie terechtgekomen. Bekende topdansers die bij Charo les volgden zijn o.a. Rosario Toledo, Claudia Cruz en Carlos Carbonell.

Sinds een aantal jaren heeft Charo haar eigen rurale studio, Espacio Silvestre, in La Muela. Het is een creatieve werkplaats waar artiesten graag werken (Olga Pericet, Juan Carlos Lerida, Belen Maya, Ana Salazar, ..) Naast het verzorgen van workshops in La Muela werkt Charo voornamelijk aan regie en choreografische leiding van flamenco producties.

Charo stapt uit het klassieke lespatroon en geeft elke danser de kans zijn kennis te verdiepen in elk detail van de beweging. Deze manier van werken is heel bijzonder en het is een absolute leerzame ervaring, ongeacht het niveau van de danser, professioneel, vergevorderd of nog niet zo lang bezig.

Elke dag 3u intensieve les waarbij je de choreografie uitwerkt in functie van zang en gitaar.
Uitwerking choreo en regie: Charo Cruz

Check in: dinsdag 2 juli namiddag/avond
Check out: zondag 7 juli ochtend

Ontvang meer informatie of meld je hier aan

Lees hier een artikel over ‘het geheim van la Muela’,  gepubliceerd in het tijdschrift Mundo Flamenco nr 43. Copyright beeld en tekst: Ginette Lavell.