Reis 2e editie Festival Vejer Flamenco 2023

Aankomst: woensdag 2 augustus 2023
Vertrek: maandag 7 augustus 2023

Festival Vejer Flamenco
Vejer de la Frontera
Vejer de la Frontera

Dit authentieke bergdorp met oude Moorse vestiging ligt in Zuid-Spanje, provincie Cádiz, in de streek van La Janda. Vanaf hier heb je niet enkel spectaculaire zichten op binnenland maar ook op de kust. In de pittoreske straten wandel je langs typische huisjes met witgekalkte muren en daarnaast kan je ook nog genieten van de beste gastronomische streekgerechten.

Festival Vejer Flamenco

Van 2 tot 6 augustus kleurt Vejer opnieuw gedurende 5 dagen Flamenco.
Charo Cruz, directora van het Festival Vejer Flamenco, slaat een brug tussen het authentieke Vejer en de vernieuwende arte flamenco. Het bergdorp biedt een intiem kader en vormt tegelijk het unieke decor voor een verrassend en divers aanbod.  
Bezoek het Festival Vejer Flamenco en beleef een perfecte flamencovakantie.
Wil je de voorstellingen vanaf de eerste rij meemaken en bovendien genieten van een exclusief verblijf, wees er dan als eerste bij!

FVF 2022
Verblijf in Casa Montecote Ecoresort *
Casa Montecote
Casa Montecote een oase van rust

Je verblijft in Casa Montecote, een kleinschalig charmant Ecoresort. Hier kan je in alle rust kan genieten van de natuur en een prachtige omgeving, op amper 5 kilometer van Vejer. Je bent op wandelafstand van de plaatselijke venta, waar je heerlijk kan genieten van ontbijt, uitgebreid menu, tapa’s of een drankje.

* Verblijf je liever in het centrum van Vejer, vlakbij de kern van het festival, dan kan dat ook. Neem contact op voor het exclusieve aanbod.

De omgeving

La Muela is een gehucht dat hoort bij Vejer de la Frontera, op 5 km afstand, vlakbij de mooiste stranden van Cádiz. Je kan hier surfen, paardrijden, wandelen of een prachtig beeldenpark bezoeken. Ik werkte hier al in 1992, vond er sindsdien een tweede thuis en ben volkomen verknocht aan de streek. Ik geef je graag informatie over strand, eetgelegenheden, bezienswaardigheden en leuke typische plekjes.

Praktisch

Check in: woensdag 2 augustus 
Check out: maandag 7 augustus
Casa Montecote: beperkte beschikbaarheid, te boeken vóór april 2023. 

Inbegrepen:

  • Toegang tot alle voorstellingen in Teatro San Francisco en el Parque de los Remedios
  • Logies van woensdag t/m zondag bij Casa Montecote, La Muela.
  • Voorbereidende lessen ter plaatse en deelname aan Flashmob  

Prijs, info en beschikbaarheid: vul hier het contactformulier in.

Artikel over ‘het geheim van la Muela’,  gepubliceerd in het tijdschrift Mundo Flamenco nr 43. Copyright beeld en tekst: Ginette Lavell.