Flamencovakantie in Zuid-Spanje

Ga mee naar de provincie Cádiz voor authentieke lessen flamenco, lekker eten, rustgevende natuur en bruisende flamencovoorstellingen.

In verband met Covid-19 is er voorlopig geen datum gepland. Wil je graag als eerste op de hoogte blijven van de flamencovakantie, vul dan het contactformulier en ik neem vrijblijvend contact op wanneer de planning klaar is.

Workshop o.l.v Charo Cruz  

                                                                                                                                 Charo Cruz is geboren in Cadiz en begon op jonge leeftijd haar opleiding bij Matilde Corral en Mario Maya. Ze danste in het gezelschap van Mario Maya, Cristina Hoyos en Manuela Carrasco. Ze deelde het podium met Javier Latorre, Eva La Yerbabuena, Israel Galvan e.a. 

 

Van de leerlingen die bij Charo een opleiding genoten zijn velen bij een compagnie terechtgekomen. Bekende topdansers die bij Charo les volgden zijn o.a. Rosario Toledo, Claudia Cruz en Carlos Carbonell.

Sedert een aantal jaren heeft Charo een unieke creatieve werkplaats in La Muela. In 2020 organiseren we hier voor de 9e keer een workshop voor enthousiaste dansers uit België en Nederland. Een unieke workshop, met veel aandacht voor  detail in een natuurlijke, rustieke omgeving.
Lees hier een artikel over ‘het geheim van la Muela’,  gepubliceerd in het tijdschrift Mundo Flamenco nr 43. Copyright beeld en tekst: Ginette Lavell.


Aankomst op zondag, les van maandag t/m vrijdag.

Lestijden:
11:00u – 13:00u techniek en materiaal por bulería
13:00u – 13:30u pauze/charla
13:30u – 14:30u introductie zangles en palmas  
Lunch 14:30u

 

Het tweede deel van de ochtend wordt begeleid door el Titi de Conil.
Onder zijn begeleiding bestuderen we  zang en ritme. In deze les is het niet te bedoeling flamencozanger of -zangeres te worden maar om de rol van de zang en het ritme voor de dans te begrijpen. Het is een extra aanvulling op de dansles.  En wie weet ontdek je wel een verscholen zangtalent, dat is dan alleen maar mooi meegenomen.

Voor meer informatie of aanmelden klik hierinschrijven