30 mei t/m 1 juni Workshop Charo Cruz in Mortsel

Datum:  30 mei – 31 mei -1 juni
Beperkt aantal plaatsen beschikbaar, max. 14 p./groep!
Vroegboekkorting tot 25/04.

Charo Cruz is geboren in Cadiz en begon op jonge leeftijd haar opleiding bij Matilde Corral en Mario Maya. Ze danste in het gezelschap van Mario Maya, Cristina Hoyos en Manuela Carrasco. Ze deelde het podium met Javier Latorre, Eva La Yerbabuena, Israel Galvan e.a.

Van de leerlingen die bij Charo een opleiding genoten zijn velen bij een compagnie terechtgekomen. Bekende topdansers die bij Charo les volgden zijn o.a. Rosario Toledo, Claudia Cruz en Carlos Carbonel. Charo creëerde  haar eigen ̈rurale ̈studio in La Muela, een geliefde creatieve werkplek  waar ze sinds enkele jaren een trouw publiek heeft van enthousiaste dansers uit Spanje maar ook Belgie en Nederland. Enkele jaren geleden gaf Charo een workshop in Mortsel,  een groot succes, nu komt ook el Titi de Conil mee, flamencogitarist en docent zang.

Dit is een unieke gelegenheid om kennis te maken met de manier van lesgeven van Charo Cruz. Overweeg je om de cursus in Spanje mee te doen dan is deze workshop een absolute aanrader. Iedereen is welkom om mee te doen, professioneel, vergevorderd, of nog niet zo lang bezig.

Elke dag 3u intensieve les waarbij je de choreografie uitwerkt in functie van zang en gitaar.
Uitwerking choreo en regie: Charo Cruz

Donderdag 30 mei: 16.00u – 19.30u
Vrijdag 31 mei:          11.00u – 14.30u
Zaterdag 1 juni:         11.00u – 14.30u

Vraag  hier meer informatie aan

Lees hier een artikel over ‘het geheim van la Muela’,  gepubliceerd in het tijdschrift Mundo Flamenco nr 43. Copyright beeld en tekst: Ginette Lavell.

Locatie: Kunstencentrum Kaleidoscoop, Molenstraat 50, 2640 Mortsel

button-inschrijven3