Workshops

WorkshopsWil je graag castagnetten leren spelen, sevillanas dansen of je verdiepen in een bepaalde dansstijl? Regelmatig organiseer ik, samen met internationale artiesten, workshops waarbij je helemaal ondergedompeld wordt in een bepaald aspect van flamenco.

Het maakt niet uit of je ervaring hebt of niet; iedereen is welkom!

Hieronder vind je een overzicht van de aankomende workshops.

 


 • Ana Llanes – bulería de Jerez – zondag 13 september 2020
  Ana Llanes – zondag 13 september – intensieve workshop.

  Na het succes van de vorige workshops Bulerías komt Ana Llanes terug met nieuw materiaal en herhaling van de basis.
  De beginnersles wordt gegeven door Martine.

  Je kan elke workshop los volgen.
  Afhankelijk van de samenstelling van de groep geeft Ana nieuw materiaal of werkt ze het aangeleerde materiaal van de bulería verder uit.
  Ana komt één keer per maand naar Kunstencentrum Kaleidoscoop, wat je de mogelijkheid geeft om op een structurele manier de bulería onder de knie te krijgen.

  Wil je graag instromen in de lessen, maar heb je misschien nog niet zo veel ervaring met de bulería de Jerez, neem dan contact op.
  Er zijn verschillende mogelijkheden om de basisprincipes van Ana bij te spijkeren zodat je volop kan genieten van de workshops van Ana.
  Wil je dit ook graag leren maar heb je nog wat moeite met de terminologie of de basispassen, dan kan je terecht bij Martine.

  Lees verder →
 • Flamencovakantie in Zuid-Spanje

  Ga mee naar de provincie Cádiz voor authentieke lessen flamenco, lekker eten, rustgevende natuur en bruisende flamencovoorstellingen.

  In verband met Covid-19 is er voorlopig geen datum gepland. Wil je graag als eerste op de hoogte blijven van de flamencovakantie, vul dan het contactformulier en ik neem vrijblijvend contact op wanneer de planning klaar is.

  Workshop o.l.v Charo Cruz  

  Lees verder →