Dansles

dansles
Martine’s aandacht gaat naar het aanleren van de juiste houding, het leren van verschillende ritmes, de muzikale opbouw van choreografie, souplesse en het ontdekken van een eigen stijl.

 

Ze biedt de dansers waar mogelijk podiumervaring en werkt, naast de traditionele flamenco, graag samen met andere kunstvormen. Zo werkte de jeugdgroep flamenco samen met moderne dansers in de theater-dansproductie Twins van Aromas del Mundo.

Voor Martine is het aanleren van de juiste danstechnieken en opdoen van theaterervaring belangrijk. Maar voorop staat nog steeds dansplezier, wat maakt dat dansers enthousiast uit de les komen.

De oorsprong van flamenco ligt in Spanje en Martine biedt haar dansers ook de kans om in Spanje lessen te volgen en op te treden. Deze workshops in Andalusië zijn voor haar dansers bijzonder inspirerend.

FLAMENCOLESSEN
2016 – 2017
woensdag:
19.00u – 20.00u beginners
20.00u – 21.00u beginners met ervaring
21.00u – 22.00u gevorderden

maandag:
19.00u –  20.00u bodyconditioning voor dansers
20.00u –  21.00u sevillanas

Plaats: Kunstencentrum Kaleidoscoop, atelier G7, Molenstraat 50, 2640 Mortsel

Docent: Martine Haesen volgde haar opleiding bij diverse docenten in Spanje, waar ze nog regelmatig naartoe gaat. In de lessen gaat  Martine’s aandacht naar het aanleren van de juiste houding, het leren van verschillende ritmes, de muzikale opbouw van choreografie, souplesse en het ontdekken van een eigen stijl. Het aanleren van de juiste danstechnieken en opdoen van theaterervaring is belangrijk maar voorop staat nog steeds dansplezier! De oorsprong van flamenco ligt in Spanje en Martine biedt haar dansers ook de kans om in Spanje lessen te volgen en op te treden. De eerstvolgende workshop naar Spanje is van 24 februari  t/m 3 maart 2017.

Prijs:
avondles: 10 €/u les (te betalen per reeks)
ochtendles: 8 €/ 1u les (te betalen per reeks)

Kortingen:
Korting bij betaling volledige seizoen in 1 keer: 15%
Korting bij inschrijving 2e les: 10%
Jongerenkorting <21 j.: 25%
Een gemiste les kan in overleg ingehaald worden op een ander moment.

Inschrijving is definitief na overmaken van het lesgeld op rekening van
vwz La Bonanza BE31 7380 3926 8955

Privelessen: op aanvraag
Workshops: op aanvraag
Éénmalige groepslessen, initiaties: op aanvraag