NIEUW flamenco voor beginners

Nieuwe reeks lessen flamenco voor beginners.
Wil je graag flamenco leren dansen, schrijf je dan in voor de nieuwe reeks flamenco voor beginners die start op 15 november.

Nieuwe reeks flamenco beginnerslessen.
Ben je beginner en wil je graag starten met flamenco les, dan is dit jouw kans. 
Op donderdag 11 november kan je tijdens de opendeurdag van Kaleidoscoop Kunstfabriek deelnemen aan een gratis flamenco initiatie.

In mijn lessen kan je terecht voor lichaamsbewustzijn, sierlijke handbewegingen, krachtig voetenwerk, ritmische uitdagingen en leuke passencombinaties. Voor wie houdt van dansen, zich wil ontspannen en tegelijkertijd met lichaamsbeweging bezig wil zijn.
Een passie voor Spanje is meegenomen, maar niet noodzakelijk.
Naast de wekelijkse lessen zijn er ook regelmatig workshops met gastdocenten en één keer per jaar is er een workshop in Spanje tijdens het flamencofestival.

De lessen gaan door in het flamenco atelier van Kunstfabriek Kaleidoscoop in Mortsel,  gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto, de fiets als het openbaar vervoer.  Er is een voldoende parkeergelegenheid in de omliggende straten.

Lesrooster: 
Woensdag 20.00u – 21.00u : beginnersgroep (5x)
Prijs: € 60

Informatie en inschrijving:
Vul vrijblijvend het contactformulier in voor meer informatie, vergeet niet je telefoonnummer te vermelden.
Inschrijven kan hieronder.
Je ontvangt daarop per mail een bevestiging van ontvangst en bij inschrijving een verzoek tot het betalen van een voorschot.

Nieuw: Flamenco voor beginners reeks lessen (5x) start 15 november
foto: Ginette Lavell

 

button-inschrijven3